Något att fira!

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om att jag ”kliniskt sett” kanske inte längre kan sägas lida av diagnosen pedofili, även om det hela nog inte är så enkelt. Det markerade då sex-månaders-dagen av min frigivning förra året. Idag markeras något helt annat men minst lika fantastiskt och otroligt, nämligen att jag har varit i ett stadigt förhållande i sex månader! Ikväll ska jag och min partner ut på stan och äta och dricka lite gott, främst för att fira den här speciella dagen, men även lite för att fira den tidigare så speciella dagen. Vi ser nu fram emot vår första sommar tillsammans och har redan planer och visioner för den. De första sex månaderna i vårt förhållande har varit bra, men de har även varit omtumlande och kantade av både bra och dåliga saker i och runt våra liv. De kommande sex månaderna önskar jag därför ska bli något stabilare, så att vi kan börja närma oss varandra på djupet.

När jag trodde att jag var på väg mot det oundvikliga slutet och egentligen inte hade något mer att förlora, så fann jag dig! Trots att jag förväntade mig att möta en mobb den första gången vi träffades, och att det inte bekymrade mig, så verkade du vara den som var mest nervös. I dag är du inte nervös inför mig utan istället för det eller de saker jag har gjort i mitt förflutna och som jag kanske åter igen kan göra i framtiden. Men för varje dag vi är tillsammans så blir det en alltmer avlägsen verklighet. Jag hoppas att du snart kan få känna den tryggheten och vissheten så att du kan slappna av lite.

Till dig, min partner, skulle jag vilja ge ett stort tack för det tålamod, det mod och den kärlek du har visat under dessa månader.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

En tanke kring “Något att fira!”

  1. T

    Älskar Dig också <3 säger jag med tårar i ögonen, när jag läser. Vad du Har gjort kan inte göras ogjort, men vad som händer framöver kan bara VI bestämma.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.