Något att fira!

Jag kan knappt tro det själv, men det är nu ett år sedan jag släpptes ut ur fängelse. Jag gjorde ett försök redan våren 2014, men misslyckades då kapitalt och återföll i brott efter endast tio (!)  dagar. Därför är det faktiskt lite smått otroligt och ganska ofattbart att det nu har gått ett helt år utan att jag har fallit tillbaka i mina gamla beteenden. För visst har året som gått kantats av både toppar och dalar, där jag tidigare valde att ta till väldigt destruktiva beteenden som coping-strategier. Men nu har jag gjort andra val! Och det tycker jag är värt att fira!

Jag har inte klarat av allt det här på egen hand, men att jag har lyckats beror till stor del på min egen inställning och motivation. Tack vare ett stort stöd av ett par vänliga människor i ett kritiskt skede av mitt liv, det stora stöd jag har haft från mitt professionella nätverk och det troligtvis livsavgörande stödet från min nyfunna livskamrat och partner så är det med viss stolthet som jag skriver det här inlägget och benämner det hela som något som är värt att fira.

Jag hoppas att det år som gått ska ha lagt en stabil grund inom mig att falla tillbaka på, vid behov. Att jag nu faktiskt VET att det är möjligt, och att det GÅR att lyckas.

Tack till alla ni som har gjort det hela möjligt! Ni vet vilka ni är, även om jag nog inte säger tack till er ofta nog.

TACK!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.